Corona: Vi lukker ikke ned

I går så det meste af Danmarks befolkning med, da vores statsminister “lukkede Danmark ned”.

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm lukker på ingen måder ned! Vi tager stadig nye sager ind, og vi kører stadig igangværende sager – det kommer bare til at ske på en anden måde.

Vi tager hele situationen meget seriøst, og derfor vil vi også gøre vores for, at vi passer på os selv og hinanden. Derfor ændrer vi arbejdsgangen på vores kontorer, hvilket bl.a. betyder, at medarbejdere for så vidt muligt arbejder hjemmefra i det omfang, de kan.

Det betyder også, at vi ikke afholder fysiske møder med klienter til og med 13. april. Klienter vil derfor heller ikke have muligheden for at kunne møde fysisk op på vores kontorer i hverken Aarhus, Bazar Vest eller København. Alle møder vil foregå telefonisk, hvilket vi har erfaring med også fungerer glimrende.

Hvis klienter skal aflevere nogle dokumenter eller andet til os, beder vi dem for så vidt muligt om at sende dem på mail. Hvis dette ikke er muligt, kan dokumenterne afleveres i vores postkasse.

Dette er en foreløbig udmelding, da vi selvfølgelig må følge udviklingen og anvisningerne fra myndighederne.

Det hele er en meget speciel situation, og vi håber, at I har forståelse og tålmodighed med, at arbejdsgangen vil være anderledes det næste stykke tid.

Ring til os på tlf.  72 14 11 15  hvis du har spørgsmål til din sag eller et møde, som du skal holde med os. Du kan også udfylde vores kontaktformular her – så kontakter vi dig.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar