Linda Saugmann Dollerup

Advokat (L)
Telefon: 
Mobil: 

Primære retsområder:

EN FORSVARSADVOKAT MED ET UNIKT CV

Med adskillige års praktisk erfaring fra både anklagemyndigheden og advokatbranchen har Linda oparbejdet en stor juridisk erfaring – ligesom hun har mødt næsten dagligt i retssale rundt omkring i hele Danmark de sidste 14 år.

 

Hun startede ved anklagemyndigheden i 2007 og var i den forbindelse både anklager ved byretten og landsretten. Derefter var hun advokat i Esbjerg i en periode, hvor hun – udover strafferetten – også beskæftigede sig med civile søgsmål, forældremyndighedssager, fogedsager mv. Men den største interesse var stadig strafferet, hvorfor hun i 2013 startede ved et advokatfirma med speciale i straffesager. Siden har hun haft sit eget advokatfirma – og nu er hun leder af strafferetsafdelingen i Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm.

 

Hendes kendetegn er hendes store faglighed og ihærdighed – hun er en af de bedste forsvarsadvokater i Danmark!

 

Klienterne kender hende på hendes grundige forarbejde, benhårde afhøringer og på de høje stiletter, der lyder på gulvene i retssalene i hele Danmark.

 

Linda arbejder kun med straffesager og fokuserer derfor kun på sine klienters sager – og hjælper dem til at opnå de for dem bedste resultater.

 

FLYVE-FAMILIE

Når ikke tiden bruges på arbejde, så bruger Linda tiden sammen med sin mand og deres 3 børn – gerne i Nordjylland og på flyvepladsen, hvor hendes mand er svæveflyvepilot.

Medarbejdere ved Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm