Simona Bolvig Cornali

Sagsbehandler
Telefon: 

PRIMÆRE RETSOMRÅDER:

Erfaring med rådgivning i øjenhøjde fra retshjælp

Simona har tidligere arbejdet i Den Sociale Retshjælp i hjertet af Nørrebro. Her fik hun stor kendskab til særligt udlændingeret og rådgav familier og par om blandt andet familiesammenføring og visumreglerne samt socialretlige sager. Udover dette bistod hun også kvinder fra Københavns krisecentre og var en fast del af fængselsrejseholdet, som rådgiver indsatte om deres rettigheder og strafferetlige problemstillinger.

 

Disse erfaringer bruger hun i høj grad i sit arbejde som sagsbehandler nu. Simona prioriterer forventningsafstemning, så klienten ved, hvilket resultat der forventes. Herudover bestræber hun sig i høj grad på at bruge et minimum af juridiske termer og vendinger således, at hende og klienten er i øjenhøjde og er enige om, hvad der bliver aftalt på et møde.

 

Kreativ jurastuderende med hang til dansk kunst

I fritiden slipper Simona ikke juraen helt, da hun ofte overværer sager i Københavns Byret og Østre Landsret. Når hun har fået nok af paragraffer og retssager, så benytter hun mange aftentimer på at købe dansk kunst fra særligt 1950’erne og 1960’erne på Lauritz.com. Derudover er hun ofte at finde i Det kongelige teater, Skuespilhuset eller til koncerter på Københavns mindre spillesteder og barer – alt sammen helst iført høje hæle.

 

Medarbejdere ved Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm