...
Tobias Grotkjær Elmstrøm

TOBIAS GROTKJÆR ELMSTRØM

Advokat (L), Partner
Telefon: 
Mobil: 

Primære retsområder:

 

Utraditionel advokat med klienterne i fokus

Tobias er specialiseret i erstatningsret, hvor han gennem sin karriere har skaffet millioner i erstatning til skadelidte i forbindelse med trafikulykker, arbejdsskader, patientskader m.v.. Han bliver også ofte valgt som bistandsadvokat for ofre i straffesager rundt i hele landet.
Derudover er han meget i København for at hjælpe vores klienter med deres asylsager i Flygtningenævnet, da han ligeledes beskæftiger sig indgående med udlændingeret.

 

Tobias er trods sit rolige og tillidsfulde gemyt en hård negl, der kæmper for sine klienter. Grunden til at Tobias startede firmaet med fokus på private sager, var netop for at hjælpe de almene borgere og gøre en forskel. Klienterne er altid i fokus, og han giver sig altid god tid til at tale med dem, så de føler sig trygge ved forløbet. Han har en finger på pulsen og følger med i alt, der kan have indflydelse på klienterne. Tobias leger hvert år julemand, hvor han er rundt med gaver til samarbejdspartnerne. Han kan godt lide at være lidt utraditionel og holde fødderne solidt plantet på jorden.

 

Udover arbejdet som advokat er Tobias hyppigt foredragsholder inden for retsområderne erstatningsret og udlændingeret. Ydermere bestrider han på frivillig basis diverse bestyrelsesposter.

 

Kobler af med familien

Når Tobias holder fri, nyder han at bruge tid sammen med familien og koble helt af. Det kan både være med leg hjemme i haven eller på familietur rundt i Aarhus og omegn.

Medarbejdere ved Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm