...
 

Erstatningsret

Vores erstatningsadvokater kan hjælpe dig, hvis du har en erstatningssag – uanset om du er kommet til skade i din fritid, på arbejde eller ved et overfald. Vi hjælper dig med at få den størst mulige erstatning, uanset hvordan du er kommet til skade. Det er vigtigt, at du har en erstatningsadvokat med i hele forløbet, så du træffer de rigtige valg. F.eks. at komme til en dygtig speciallæge. Et forkert valg tidligt i forløbet kan betyde forskellen på en stor erstatning eller ingenting.

 

Vi anbefaler også altid, at du ikke accepterer et udspil fra dit forsikringsselskab, uden først at få det vurderet af en erstatningsspecialist. Det er gratis at ringe og spørge os – men det kan koste mange penge at lade være.

 

Vi vil anbefale dig at få en af vores erstatningsadvokater til at repræsentere dig, hvis du vil være sikker på, at du får den erstatning, som du er berettiget til. Det kan også bare være en god idé at få advokat på, hvis du ikke selv har overskud til at varetage dine interesser i erstatningssagen. Vi giver dig gerne en gratis og uforpligtende vurdering af din erstatningssag, inden vi går i gang.

 

Læs bl.a. vores artikler:

  Brug for en erstatningsadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Næsten alle dine omkostninger dækkes i erstatningssager

  I voldsoffersager dækkes alle omkostninger. I private erstatningssager dækkes en stor del af forsikringsselskabet, da de skal betale rimelige og sædvanlige advokatudgifter. Det er således primært i arbejdsskadesager og patientskadesager, at der er egenbetaling. Du vil altid blive oplyst om vores erstatningsadvokaters salær, inden vi går i gang med din erstatningssag, for at undgå misforståelser. Og der er altid mulighed for at lave en aftale om et max salær.

  Derfor skal du vælge vores erstatningsadvokater

  • Du får stærk juridisk rådgivning fra advokater med mange års erfaring
  • Vi skaffer dig den erstatning, som du har krav på
  • Du kan altid få en fast aftale om salær
  • Jo hurtigere vi kommer på sagen, jo større er dine chancer for erstatning
  IMG_8780_2

  Vores erstatningsadvokater kan hjælpe med at få erstatning inden for disse områder:

  Klik på den skadestype, der passer på dit behov. Herefter kan du læse mere specifikt om dine muligheder inden for de forskellige erstatningsområder.

  Fritidsskade

  Det er muligt at få erstatning for en fritidsskade, det vil sige en skade, der er sket i din fritid som f.eks. et færdselsuheld eller en sportsskade.

  Fritidsskade

  Arbejdsskade

  Du kan få erstatning efter en arbejdsskade. Det vil sige en skade, der er sket i forbindelse med dit arbejde. Få en advokat med på råd og få erstatning.

  Arbejdsskade

  Patientskade

  Få rådgivning i de komplekse regler omkring erstatning efter en patientskade. Hvordan skal skaden anmeldes og hvad er chancen for erstatning?

  Patientskade

  Voldsofferskade

  Det er muligt at søge erstatning, hvis du har været udsat for en forbrydelse/vold. Det er vigtigt at få anmeldt din skade hurtigt til politi, læge og forsikring.

  Voldsofferskade

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om erstatningsret.

  FIND DEM HER

  Kontakt vores erstatningsadvokater og andre eksperter i erstatningsret