Voldsoffererstatning – efter en forbrydelse

Vi kan hjælpe dig, hvis du ønsker at søge voldsoffererstatning. Det er en voldsofferskade, hvis skaden er sket ved en forbrydelse, for eksempel et voldeligt overfald eller en voldtægt. Det er muligt at søge voldsoffererstatning efter en forbrydelse, hvis specielle betingelser er overholdt. Kontakt en af vores erstatningsspecialister, så du er sikker på, at få den erstatning du har ret til.

 

Forbrydelsen skal være anmeldt til politiet inden for 72 timer. Det er ligeledes vigtigt, at du straks efter, skaden er sket, får dine gener registreret hos din egen læge eller på skadestuen. Er der sket skade på dine tænder, skal du ligeledes forbi din tandlæge, som skal registrere dine tandskader.

 

Er der sket skade på ting som eksempelvis tøj eller smykker, er det vigtigt at gemme disse genstande til senere dokumentation. Gem også kvitteringer for disse genstande, hvis du stadig har dem.

  Brug for en erstatningsadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Gratis bistand indtil retsmødet

  I sager omkring voldsoffererstatning bliver dine advokatomkostninger dækket til og med retsmødet samt sagens fremsendelse til Erstatningsnævnet. Hvis din sag herefter skal køre som en almindelig erstatningssag i Erstatningsnævnet, vil vi sende dig et overslag over, hvad vores salær vil blive for at føre din sag. Vi har meget arbejde ved sager vedrørende voldsoffererstatning, som desværre ofte strækker sig over flere år. Derfor tager vi et lille salær for at få dækket basale omkostninger.

  Derfor skal du vælge en af vores specialister i voldsoffererstatning

  • Vi har altid fair priser
  • Vi er specialister på området og sikrer dig den erstatning du har ret til
  • Vi har en effektiv sagsbehandling, så du får erstatning hurtigst muligt
  • Vi holder dig i hånden hele vejen og følger sagen til dørs, hvis du ønsker det
  Voldsoffererstatning

  Sådan foregår forløbet i en voldsoffersag

  Det er vigtigt at du anmelder forbrydelsen til politiet inden for 72 timer samt bliver tilset af en læge, der dokumenterer dine skader. Du kan søge om erstatning, selvom gerningsmanden er ukendt, ikke kan findes, er utilregnelig eller er under 15 år.

   

  Herefter skal du tage fat i en af vores erstatningsadvokater, der kan hjælpe dig videre i sagen. Vi starter med at bede om beskikkelse ved politiet, så vi sikrer os, at alle sagens akter tilgår os. Endvidere sikrer vi os, at vi får besked, hvis politiet beslutter at standse efterforskningen i sagen. Så kan vi hjælpe dig med at påklage afgørelsen.

   

  Vi kan også hjælpe dig med at anmelde overfaldet til relevante forsikringsselskaber, og vi hjælper dig med at få indhentet de oplysninger, som der er brug for i sagen for at kunne opgøre dit erstatningskrav. Inden sagen skal for Retten, udarbejder vi en opgørelse over dit erstatningskrav.

   

  Her kan du se en oversigt over, hvad du kan få erstatning for i forbindelse med en voldsofferskade.

   

  Vi møder med dig i Retten, så du føler dig tryg hele vejen igennem forløbet, og vi sørger for at orientere dig om sagens udfald bagefter. Kort sagt vi er med dig hele vejen.

   

  Vi sørger for, at din sag oversendes til Erstatningsnævnet, når den er slut i Retten, og vi holder dig orienteret om sagens forløb. Der er desværre lang behandlingstid i Nævnet. Så snart der er en afklaring, giver vi dig besked sammen med en vurdering af, om resultatet er tilfredsstillende.

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om erstatningsret.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores specialister i voldsoffererstatning