...
 

Ægtepagt – ved særeje af ejendele

Vi kan hjælpe jer, hvis I skal have udarbejdet en ægtepagt. Det giver især mening, hvis I ikke ønsker ligedeling af alle aktiver ved død eller skilsmisse. Det kan eks. skyldes, at I har betydelige forskelle i jeres formuer, at den ene ejer en virksomhed eller I har børn fra tidligere forhold.

 

I Danmark får I automatisk delingsformue ved indgåelse af ægteskab. Ønsker I derimod særeje, skal I oprette en ægtepagt. Det er både muligt at oprette den før ægteskabet indgås, og når I er gift.

 

Ægtepagten kan indeholde oplysninger om særejets omfang, type og varighed. Vores advokater rådgiver jer om, hvordan I laver den optimale skrivelse ud fra jeres forhold.

 

Det er dog en god idé, at I har gjort jer nogle grundige overvejelser, inden I har mødet med advokaten. Dels så I er godt forberedt og dels fordi emnet kan være et ømt punkt for mange, da illusionen om formuefællesskab ryger. Der kan dog være mange gode grunde til at vælge en ægtepagt.

  Brug for en advokat til ægtepagt?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - vi kontakter dig hurtigst muligt

  Fast pris på at få lavet en ægtepagt

  Du kan se en oversigt over alle vores priser her.

  Derfor skal I vælge vores advokater

  • I får rådgivning fra en erfaren advokat
  • Vi kan med vores store erfaring sikre jer den bedste ægtepagt for jer
  • Vi har styr på juraen og vi tager derfor højde for alt
  • Vi afholder fysiske møder med jer, således at I undgår fejl og misforståelser
  Ægtepagt - derfor skal du vælge en af vores advokater

  Forløbet ved oprettelse af en ægtepagt hos os

  Hvis I ønsker at oprette en ægtepagt, er det vigtigt, at I starter med at overveje, hvad der skal indgå i ægtepagten. Sørg for at vende alle områder, I mener kan være relevante og få en god snak.

   

  Herefter er I klar til et møde med vores advokat, hvor I sammen gennemgår de ting, I ønsker skal indgå i ægtepagten. Advokaten stiller jer nogle spørgsmål og spørger ind til jeres valg. På den måde sikrer I, den helt rigtige løsning for jer. Der er ikke en standard opskrift på en ægtepagt, det er helt individuelt, hvad folk finder relevant. I bestemmer selv, om I ønsker helt eller delvist særeje eller særeje kun skal gælde enkelte genstande.

   

  Efter mødet udfærdiger advokaten et udkast til ægtepagten, som I godkender. Når den endelige version er færdig, skal I begge underskrive den og have den tinglyst i Personbogen. Tinglysningsafgiften til staten er er 1.750 kr.

  Vi giver dig her 5 gode grunde til at

  oprette en ægtepagt.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores eksperter i ægtepagter

  Advokatfuldmægtig
  Telefon:
  Mobil: