Genbehandling af sag om tvangsfjernelse

Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag om tvangsfjernelse, der skal genbehandles. Hvis Børn- og Unge-udvalget tidligere har besluttet, at kommunen var berettiget til at tvangsfjerne dit barn, og sagen nu skal behandles, efter at dit barn har været fjernet i 4 uger, skal sagen genbehandles. Det samme gælder, hvis der tidligere er truffet afgørelse om, at dit barn skulle være anbragt udenfor hjemmet i en periode på 1-2 år. Uanset hvad er det en god idé at kontakte en af vores advokater, så vi kan rådgive og vejlede dig gennem forløbet.

 

Det er meget vigtigt, at du har os med til mødet omkring genbehandling af din sag, da det kan få store konsekvenser fremadrettet. På dette møde kan det nemlig besluttes, at dit barn skal være anbragt udenfor hjemmet i op til 2 år. Vi er eksperter i sager om tvangsanbringelse og bruger tiden inden mødet på at finde ny information, så sagen kan vurderes på et nyt grundlag.

Brug for en advokat?

Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gratis advokathjælp indtil eventuel retssag

Du skal ikke betale for at have din advokat med i sager omkring tvangsfjernelse. Først, hvis sagen skal for retten, kan der komme udgifter for dig. Hvis det bliver aktuelt, giver vi dig et økonomisk overblik inden vi går i gang med sagen.

Derfor skal du vælge vores advokater

  • Vi er eksperter inden for tvangsfjernelse og har hjulpet mange forældre med disse type sager
  • Vi ved, at det er et hårdt forløb for dig og rådgiver og støtter dig gennem hele forløbet
  • Vi gennemgår alle informationer igen for at finde ny dokumentation for at undgå fortsat tvangsfjernelse
  • Vi taler din sag
Vores advokater hjælper med sager vedrørende genbehandling af tvangsfjernelse

Sådan foregår forløbet om genbehandling af tvangsfjernelse hos os

Vi vil anbefale dig, at du lader os bistå dig på så tidligt et tidspunkt som muligt, så vi sammen kan gennemgå sagen og finde de bedste argumenter for, hvorfor dit barn skal hjem igen. På denne måde har du de bedste muligheder, for at få dit barn hjem igen.

 

Inden mødet med kommunen gennemgår vi sagen sammen med dig. Vi undersøger, om kommunen har overholdt de forpligtelser den har, når et barn tvangsfjernes. Det sker desværre alt for ofte, at kommunen ikke overholder sin forpligtelse til at arbejde for, at barnet kan komme hjem så hurtigt som muligt.

 

Hvis ikke Børn- og Unge-udvalget beslutter, at dit barn skal hjem igen, kan du klage over afgørelsen til Ankestyrelsen. Her bistår vi dig, og deltager på mødet uden udgifter for dig.

 

Hvis du heller ikke får medhold i Ankestyrelsen, kan sagen om tvangsfjernelse indbringes for retten, ofte uden udgifter for dig.

Kontakt en af vores eksperter i tvangsfjernelse