Fast ejendom

Uanset om du skal købe eller sælge en bolig eller skal til at bygge nyt hus, er det en rigtig god idé at få en advokat med speciale i fast ejendom ind over dit boligprojekt. Det gælder også, hvis salget er til et familiemedlem, en såkaldt familiehandel. Vi kan være din uvildige rådgiver, som 100 % er på din side og kun vil dig det bedste i forbindelse med køb eller salg af en bolig.

 

At købe, sælge eller bygge nyt hus er en stor mundfuld for de fleste. Der er mange ting at tage stilling til og det kan være svært at finde hoved og hale i reglerne på boligområdet. Vi hjælper hvert år flere hundrede klienter med sager vedrørende fast ejendom. Det er din garanti for kvalitet i din bolighandel.

 

Få en advokat med på råd i forbindelse med dit husprojekt. Vi gennemgår alle dokumenter og står blandt andet for kontakten til din bank, ejendomsmægler og øvrige interessenter.

  Brug for en boligadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Altid fair priser ved sager om fast ejendom

  Vi har fair priser for vores hjælp i forbindelse med bolighandler ved fast ejendom – uanset hvilken handel, der er tale om. Prisen afhænger dog af om der er tale om almindeligt salg/køb eller familiehandel. Du kan læse mere om priserne under de enkelte områder.

  Hvilken type boligsag har du?

  Boligkøb

  Skal du købe en fast ejendom, kan du få advokaten til at gennemgå kontrakten og sikre sig, at handlen er som den skal være.

  Advokat boligkøb

  Boligsalg

  Selvom du har en ejendomsmægler på dit boligsalg, er det stadig en god idé at få en advokat ind over, så alt er juridisk korrekt.

  Advokat boligsalg

  Nybyggeri

  Skal du til at bygge nyt hus eller lave en tilbygning, er det vigtigt at have en advokat med på råd til at gennemgå alle dokumenter.

  Advokat nybyggeri

  Familiehandel

  Har du en bolig, der skal sælges internt i familien? Det er oftest salg fra forældre til børn, men kan også være den anden vej rundt eller andre familiemedlemmer.

  Advokat familiehandel

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om boligret.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores specialister i fast ejendom