Få indflydelse på din arv med et testamente

Vores advokater kan hjælpe dig, hvis du skal have udarbejdet et testamente og dermed have indflydelse på din arv. Ellers er det udelukkende arveloven, der bestemmer fordelingen af din arv. Uanset hvilken testamentetype du ønsker at oprette, er der nogle betingelser, som skal overholdes. Det giver derfor god mening at få en af vores advokater til at udarbejde testamentet.

 

Du bestemmer selv udformningen. Din advokat kender reglerne og sikrer dig det bedste grundlag at beslutte dig på. Det er vigtigt at tænke dit testamente godt igennem, da du jo ikke selv er der til at forklare dine ønsker, den dag det skal bruges.

 

Ved at udarbejde et testamente kan du også skåne din familie i forbindelse med fordelingen af arven, da du allerede har taget beslutningen for dem, og derved måske undgår eventuelle konflikter mellem dem omkring fordelingen af din arv.

  Brug for en advokat til testamente?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Fast pris

  Det koster 4.900 kr. inkl. moms at få oprettet et testamente hos os. Det er samme pris, uanset hvor omfattende du ønsker, det skal være.
  (i forbindelse med køb af fast ejendom er prisen 4.400 kr. inkl. moms).

  Derfor skal du vælge en af vores eksperter

  • Vi udarbejder mere end 500 testamenter om året
  • Vi har altid fair priser og høj kvalitet
  • Vi afholder fysiske møder med dig. Dermed er du sikker på at undgå fejl og misforståelser i dit testamente
  • Vi vil være sikker på, at du forstår indholdet, og sørger derfor for at forklare svært juridisk stof på en enkel og forståelig måde
  Testamente - Få hjælp fra en af vores advokater

  Hvilken type testamente skal du vælge?

  Der findes forskellige måder at skrue et testamente sammen på alt efter dine familieforhold. Vælg det, der giver mening for dig i oversigten nedenfor. Vores advokater rådgiver gerne om det rette testamentevalg for dig.

  Gensidigt testamente

  (hvis du er gift)Hvis I er gift og har børn er det en god idé at oprette et gensidigt testamente, så I sikrer hinanden ved dødsfald.

  Udvidet samlevertestamente

  (hvis du er samlevende)Er I samlevende og ikke opretter et udvidet samlevertestamente, vil I ikke arve hinanden.

  Ensidigt testamente

  (hvis du er enlig)Er du enlig vil enten dine børn eller forældre/søskende arve dig. Få indflydelse på din arv med et testamente.

  Hvis du ikke ønsker at arve

  I visse tilfælde kan det give mening, at give afkald på sin arv. Det gælder i sær, hvis du er meget velhavende og andre derfor har større glæde af arven. Eller hvis du modsat er dybt forgældet og arven derfor kun vil gå til dine kreditorer.

   

  Giver du afkald på din arv, går den videre til andre arvinger. Har du først givet afkald, kan du ikke trække det tilbage, så tænk dig godt om, inden du tager beslutningen. Formuleringen af arveafkald er også vigtigt, så du ikke risikerer ekstra boafgift.

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om arveret.

  Kontakt en af vores eksperter i testamenteudarbejdelse