Udlændingeret

Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag inden for udlændingeret. Vores advokater er specialister i udlændingeret og kan rådgive dig om din udlændingesag.

 

Reglerne i forbindelse med udlændingesager er komplicerede og ændrer sig konstant. Vi vil derfor anbefale dig at få en af vores advokater til at hjælpe dig, da de har styr på reglerne og er vant til at arbejde med sager inden for udlændingeret. På den måde er du sikker på, at behandlingen og afgørelsen af din sag sker på den rigtige måde, og at du får svar så hurtig som muligt.

 

Vi holder dig løbende orienteret om din sag, så du hele tiden ved, hvad der sker i forløbet. Ventetiderne for sager der behandles i Flygtningenævnet er ofte meget lange. Der kan derfor godt gå lang tid, før din sag bliver endeligt behandlet.

Brug for en advokat?

Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Pris på hjælp ved udlændingesager

Det koster minimum 7.500 kr., hvis vi skal hjælpe med din sag inden for udlændingeret. Du kan se specifikke priser under de forskellige sagsområder.

 

Ved asylsager bliver dine advokatudgifter dækket af den danske stat, og du betaler derfor ikke selv for advokathjælpen.

Derfor skal du bruge en af vores advokater

  • Vi er specialister inden for udlændingeret og har mange års erfaring
  • Vi har styr på regler og lovgivning på området
  • Vi sikrer dig en god og hurtigere sagsbehandling
  • Vi er gode til at forklare sagens forløb, så det er nemt at forstå
Udlændingeret - Få styr på reglerne vedrørende din sag ved hjælp af en af vores advokater

Rådgivning inden for udlændingeret:

Vores advokater kan hjælpe dig med sager inden for følgende områder. Læs mere ved at klikke på det område, der er relevant for dig.

Familiesammenføring

Reglerne omkring familiesammenføring er svære at forstå. Få hjælp fra en advokat til familiesammenføring, så du er bedst stillet og får det hele med.

Dansk statsborgerskab

Få hjælp fra en advokat til at søge dansk statsborgerskab. Vi har styr på reglerne og kan hjælpe dig med ansøgningen om dansk statsborgerskab.

Arbejdstilladelse

Du skal opfylde visse krav for at få arbejdstilladelse i Danmark. Nogle erhvervsordninger gør det nemmere at opnå tilladelsen. Kontakt en advokat og få hjælp.

Ansøgning om asyl

Ønsker du at søge asyl i Danmark, giver det god mening at få hjælp af en advokat. Det samme gælder, hvis du ønsker at klage over en asylafgørelse.

Humanitær ophold

Få hjælp fra en advokat til din ansøgning om humanitær opholdstilladelse. Du skal være registreret asylansøger for at søge og opfylde visse krav.

Permanent ophold

Hvis du ønsker at søge om permanent opholdstilladelse i Danmark, kan du få hjælp fra en af vores advokater. Vi kender gældende krav og regler.

Kontakt en af vores eksperter i udlændingesager