Familiesammenføring for dit mindreårige barn

Vi kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have dit mindreårige barn til Danmark på en opholdstilladelse som familiesammenført. Du skal opfylde nogle betingelser for at opnå familiesammenføring. Få en af vores advokater med speciale i familiesammenføring til at hjælpe dig.

 

Hvis dit barn fødes i Danmark, kan dit barn få opholdstilladelse som familiesammenført, hvis blot du eller din ægtefælle har opholdstilladelse i Danmark.

 

Er dit barns mor eller far i hjemlandet, er det vigtigt, at du ansøger om familiesammenføring max to år efter, at du selv har opfyldt reglerne for familiesammenføring.

Du skal være opmærksom på, at dit barn vil kunne blive i Danmark, indtil du får en afgørelse. Hvis du vil klage over en afgørelse, vil dit barn som udgangspunkt ikke kunne blive i Danmark, indtil du får en afgørelse.

Brug for en advokat til familiesammenføring?

Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Pris for hjælp til familiesammenføring med barn

Skal vi hjælpe dig med din sag om at blive familiesammenført med dit barn, koster det 9.500 kr. inkl. moms. Du skal betale et depositum på 5.000 kr., inden vi går i gang med din sag. Dette bliver trukket fra den samlede pris på 9.500 kr.

Derfor skal du vælge en af vores eksperter

 • Du er sikret rådgivning gennem hele forløbet
 • Vi har styr på regler og deadlines, så du får den bedst mulige sagsbehandling
 • Vi sørger for at alle skemaer er udfyldt korrekt
 • Vi holder dig løbende orienteret, så du kender status på sagen
bliv familiesammenført med dit barn - få advokathjælp

Sådan foregår forløbet om at blive familiesammenført

Inden vi går i gang med din sag, laver vi en gratis vurdering, så du ved, hvad det cirka vil koste at hjælpe dig.

 

Skal vi hjælpe dig, starter vi med at holde et møde, hvor vi gennemgår din sag.

Vi kigger bl.a. på, om du opfylder betingelserne for at blive familiesammenført med dit barn:

 

 • Du skal have opholdstilladelse i Danmark
 • Du skal have hel eller delvis forældremyndighed over dit barn
 • Du og din hustru eller mand må ikke være dømt for overgreb mod mindreårige børn i 10 år forud for afgørelsen om familiesammenføring
 • Dit barn skal være under 15 år
 • Dit barn skal efter familiesammenføringen bo hos dig
 • Dit barn må ikke selv være gift eller have en kæreste
 • Familiesammenføringen må ikke stride mod dit barns tarv

 

Efter mødet indhenter vi relevante dokumenter og indsender din ansøgning om familiesammenføring. Din ansøgning skal indgives til Udlændingestyrelsen eller ved en dansk ambassade i dit barns hjemland og koster 5.900 kr. i gebyr. Der er desværre lang ventetid på disse sager, men vi lover at holde dig orienteret, når der er nyt.

 

Vi kontakter dig, når afgørelsen kommer, så vi sammen kan vurdere det videre forløb. Det er muligt at klage over dommen, hvis du ikke opnår det ønskede resultat. Din klage over afgørelsen skal indgives til Udlændingenævnet inden 8 uger og koster 845 kr. i gebyr.

 

Hvis dit barn fødes i Danmark, kan dit barn få opholdstilladelse som familiesammenført, hvis blot du eller din ægtefælle har opholdstilladelse i Danmark.

 

Et barn over 15 år og andre familiemedlemmer vil også undtagelsesvist kunne få opholdstilladelse som familiesammenført i Danmark.

Kontakt en af vores eksperter i familiesammenføring