Familiesammenføring – mistet tilhørsforhold

Vi kan hjælpe dig, hvis du mister dit tilhørsforhold til den person, du er familiesammenført med. Opholder du dig i Danmark som familiesammenført og mister du dit tilhørsforhold til din ægtefælle eller samlever, skal din opholdstilladelse i Danmark som udgangspunkt inddrages, og du skal tilbage til dit hjemland. Du kan dog få lov til at bevare din opholdstilladelse i Danmark alligevel, hvis du opfylder visse betingelser. Du kan læse mere om disse nedenfor.

 

Kontakt en af vores advokater, så vi kan hjælpe dig med din sag om familiesammenføring, hvor du har mistet tilhørsforholdet. Hvis nogle særlige forhold gør sig gældende, har du mulighed for at bevare din opholdstilladelse i Danmark. Det er dog vigtigt, at du får præsenteret Udlændingestyrelsen for alle de forhold, som taler for, at du skal have lov til at blive i Danmark. Det har vi stor erfaring med, og vi kan derfor hjælpe dig med at optimere dine muligheder for at bevare din opholdstilladelse.

Brug for en advokat til familiesammenføring?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt:

Gratis vurdering af din sag

Inden vi går i gang med din sag, laver vi en gratis vurdering. Her får du en vurdering af, om vi tror sagen kan vindes, og hvad det vil koste dig.

Derfor skal du vælge en af vores specialister

  • Vi er specialister på området og kender reglerne vedrørende mistet tilhørsforhold
  • Vi rådgiver dig gennem hele forløbet, så du hele tiden er opdateret om sagen
  • Vi har ført et stort antal sager og har derfor overblik over, hvad der skal til for at vinde sagen
  • Vi holder et møde med dig, så vi er sikre på, at du forstår sagens detaljer
Mistet tilhørsforhold ved familiesammenføring

Sådan foregår forløbet, hvis du har mistet dit tilhørsforhold

Hvis du mister dit tilhørsforhold til Danmark, skal du kontakte en af vores advokater med speciale i familiesammenføring. Sammen holder vi et møde, hvor vi kigger på din sag og om det er muligt for dig at blive i landet.

 

Forhold der kan give mulighed for fortsat ophold:

  • Din tilknytning til personer som bor i Danmark, som f.eks. børn
  • Din tilknytning til Danmark i form af, hvor lang tid du har været i Danmark. Om du har haft arbejde, taget en uddannelse, eller om du har lært dansk
  • Din manglende tilknytning til dit hjemland
  • Din høje alder, dit dårlige helbred, eller andre personlige forhold
  • Om du vil lide overlast i dit hjemland
  • Om du har været udsat for fysisk eller psykisk vold af din mand eller hustru
  • Om du har haft uafbrudt fuldtidsarbejde på minimum 30 timer om ugen hos den samme arbejdsgiver i to år forud for afgørelsen om inddragelse af din opholdstilladelse

 

Din ansøgning skal indgives til Udlændingestyrelsen og koster ikke noget i gebyr. Vil du klage over afgørelsen, skal din klage indgives til Udlændingenævnet og koster 845 kr. i gebyr.

Kontakt en af vores eksperter i familiesammenføring