...
 

Permanent opholdstilladelse i Danmark

Vores advokater kan hjælpe dig, hvis du ønsker at ansøge om permanent opholdstilladelse – også kaldet tidsubegrænset opholdstilladelse. 

 

Det gælder uanset, hvilken form for opholdstilladelse du har i dag. Det kræver dog, at du opfylder nogle betingelser, som du kan læse nærmere om i det følgende. 

 

Reglerne om permanent opholdstilladelse er mange og indviklede, og de ændres ofte. Vores advokater holder sig løbende opdaterede om ændrede regler og praksis, således at vi altid kan give dig helt opdateret viden om, hvad der skal til at blive meddelt permanent opholdstilladelse. 

 

Vores advokater vil sørge for at indsamle alle relevante oplysninger og dokumenter og foretage en konkret vurdering af mulighederne i din sag, før de igangsætter ansøgningsprocessen. På den måde sikrer du en klarhed på dine muligheder, før der ansøges.  

Advokatudgifter til permanent opholdstilladelse

Du kan se en oversigt over alle vores priser her. 

 

Vi vurderer mulighederne i din sag, inden vi går i gang, så du har en idé om udfaldet. Du skal betale et depositum på 6.000 kr., inden vi går i gang med den grundige vurdering. Dette bliver trukket fra slutprisen. 

Derfor skal du vælge en af vores advokater

 • Vi arbejder specialiseret inden for de udlændingeretlige område. 
 • Vores advokater har stor erfaring med disse sager og har indsigt i lovændringer og praksis  
 • Vi rådgiver dig gennem hele forløbet, så du hele tiden er opdateret på sagen 
 • Vi har ført et stort antal sager og har derfor overblik over, hvad der skal til for at få godkendt en ansøgning om permanent opholdstilladelse.

SÅDAN ER FORLØBET HOS OS

Vores advokater sørger altid for at indsamle alle relevante oplysninger og dokumenter, før advokaten igangsætter en ansøgning. Vi vil vurdere mulighederne for at få godkendt en ansøgning og eventuelt lægge en konkret plan for det videre forløb og udarbejde et brev til Udlændingestyrelsen, hvor vi gennemgår det hele og argumenterer for permanent opholdstilladelse. Vi vil ligeledes varetage alt korrespondancen med styrelsen frem til endelig afgørelse i sagen.

 

Du skal opfylde følgende betingelser:

 • Du skal opfylde betingelserne for din opholdstilladelse
 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have boet lovligt i Danmark i otte år
 • Du må ikke have begået kriminalitet
 • Du må ikke have gæld til det offentlige
 • Du må ikke have modtaget offentlige ydelser fire år forud for afgørelsen og indtil det tidspunkt, hvor der træffes afgørelse om permanent opholdstilladelse
 • Du skal underskrive en erklæring om integration og aktivt medborgerskab i Danmark
 • Du skal som minimum have bestået prøve i dansk 2
 • Du skal have haft fuldtidsarbejde minimum 30 timer i Danmark i mindst tre år og seks måneder inden for de seneste fire år forud for det tidspunkt, hvor der træffes afgørelse om permanent opholdstilladelse.
 • Du skal ligeledes være i arbejde eller under uddannelse, når afgørelsen kommer
 • Derudover skal du bestå mindst to ud af fire supplerende betingelser

 

Din ansøgning skal indgives til Udlændingestyrelsen. Der skal i forbindelse med ansøgningen betales et gebyr til Udlændingestyrelsen.

 

MULIGHEDER FOR DISPENSATION

Der gælder særlige regler, hvis du er folkepensionist, førtidspensionist, handicappet eller har opholdstilladelse efter EU-retten som familiesammenført til hustru eller mand, der er dansk statsborger. 

  Brug for en advokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Betingelser for permanent opholdstilladelse i Danmark

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om udlændingeret.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores eksperter på området

  da_DKDanish