fbpx
 

Permanent opholdstilladelse i Danmark

Vi kan hjælpe dig, hvis du ønsker at søge om permanent opholdstilladelse også kaldet tidsubegrænset opholdstilladelse eller permanent visum. Det gælder uanset hvilken form for opholdstilladelse du har i dag. Det kræver dog, at du opfylder nogle betingelser, som du kan se længere nede.

 

Reglerne om permanent opholdstilladelse er mange og indviklede, og de ændres ofte. Vi holder os løbende opdaterede om ændrede regler og praksis, således at vi altid kan give dig helt opdateret viden om, hvad der skal til at få permanent opholdstilladelse.

 

Grundlæggende skal du have opført dig ordentligt, og have klaret dig selv, og du skal have gjort en indsats for at integrere dig. Vi har overblikket over, hvad der skal til. Er det nødvendigt, ved vi også hvad der skal til, for at få dispensation fra reglerne.

Brug for en advokat?

Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor

Fast pris på advokathjælp

Det koster 9.500 kr., at få vores advokathjælp. Vi vurderer din sag, inden vi går i gang, så du har en idé om udfaldet.

Derfor skal du vælge en af vores specialister

  • Vi har overblik over reglerne på området
  • Vi fører løbende et stort antal sager om permanent opholdstilladelse
  • Vi sørger for, at alle skemaer er udfyldt korrekt
  • Vi sikrer, at al dokumentation foreligger ved sagens start
Betingelser for permanent opholdstilladelse i Danmark

Sådan foregår forløbet med din ansøgning

En af vores advokater kan hjælpe dig med at søge om permanent opholdstilladelse. I starter med at holde et møde, hvor I sammen gennemgår ansøgningen og kigger på, om du opfylder betingelserne for at søge. Gør du det, hjælper vi dig med at udfylde ansøgningen og hjælper dig med at indlevere det til Udlændingestyrelsen. Vi står for al kontakt med Udlændingestyrelsen og holder dig orienteret om sagen til der er en afgørelse.

 

Du skal opfylde følgende betingelser

  • Du skal opfylde betingelserne for din opholdstilladelse
  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have boet lovligt i Danmark i otte år
  • Du må ikke have begået kriminalitet
  • Du må ikke have gæld til det offentlige
  • Du må ikke have gæld til det offentlige.
  • Du må ikke have modtaget offentlige ydelser fire år forud for afgørelsen og indtil det tidspunkt, hvor der træffes afgørelse om permanent opholdstilladelse
  • Du skal underskrive en erklæring om integration og aktivt medborgerskab i Danmark
  • Du skal som minimum have bestået prøve i dansk 2
  • Du skal have haft fuldtidsarbejde minimum 30 timer i Danmark i mindst tre år og seks måneder inden for de seneste fire år forud for det tidspunkt, hvor der træffes afgørelse om permanent opholdstilladelse.
  • Du skal være i arbejde eller under uddannelse, når afgørelsen om permanent opholdstilladelse kommer
  • Derudover skal du bestå mindst to ud af fire supplerende betingelser

 

Din ansøgning skal indgives til Udlændingestyrelsen og koster 4.000 kr. – 6.045 kr. i gebyr.

 

Din klage over afgørelsen skal indgives til Udlændingenævnet og koster 845 kr. i gebyr.

 

Særlige regler for permanent opholdstilladelse

Der gælder særlige regler, hvis du er folkepensionist, førtidspensionist, handicappet eller har opholdstilladelse efter EU-retten som familiesammenført til hustru eller mand, der er dansk statsborger.

Kontakt en af vores eksperter på området