Hvad koster en advokat?

Hvad koster en advokat?

Vi hører ofte spørgsmålet: “Hvad koster en advokat?” Det kan nogle gange være lidt svært at svare på, da det er forskelligt fra sag til sag.

Mange gange er det den almindelige opfattelse, at priserne for advokatbistand og juridisk rådgivning er høje og svære at gennemskue. Det er dog sjældent sandheden!

Når du i supermarkedet køber en pakke smør, så vil indholdet fremgå præcist af varedeklarationen. Når du køber advokatydelser er indholdet ikke på samme måde fastlagt på forhånd. Derfor vil priserne variere.

Når du henvender dig til en advokat for juridisk rådgivning, er det oftest fordi du har brug for individuel hjælp. Hos os vil du få en advokatydelse, som er tilpasset din sag og dine ønsker, og som derfor ikke er en standardvare.

Vi har fuld gennemsigtighed med vores priser, og derfor kan du altid få et prisestimat, inden vi går i gang med din sag. Af vores prisliste fremgår der en række faste lave priser på mange af vores advokatopgaver. Andre områder er så individuelle, at vi ikke har faste priser på vores advokathjælp.

Hvis du ikke kan finde en pris, der passer netop din sag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 14 11 15 og få et prisoverslag over din sag.

Hvorfor er det en god ide at få en advokat på din sag?

Nu har vi besvaret spørgsmålet: “Hvad koster en advokat?”.  Nu er spørgsmålet så, hvorfor det er en god ide at få en advokat med på råd i din sag:

Det altid en god ide at have en advokat med på sidelinjen fra start. Det skaber en højere grad af tryghed for dig i en situation, som ellers kan virke utryg. Derudover undgår du ubehagelige overraskelser. Vi sørger for at have dig med hele vejen og holder styr på din sag, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Derudover kan en advokat sikre, at der ikke er noget, der bliver overset i din sag. I nogle tilfælde kan det selv være svært at holde styr på, hvad der er muligt, og hvad man skal passe på.

Vi kan hjælpe dig med sager inden for en lang række sagsområder, herunder erstatningsret, fast ejendom, familieret, udlændingeret, testamenter, strafferet og retssagsbehandling.

Med os som din advokat får du juridisk bistand i øjenhøjde og høj faglig specialiseret rådgivning!

Få en gratis vurdering af din sag

Ring til os på tlf.  72 14 11 15  for en uforpligtende vurdering af din sag. Du kan også udfylde vores kontaktformular her – vi kontakter dig inden for 24 timer. Vi har kontor centralt både i Århus og København.

Følg med på vores Facebookside. Her kommer vi løbende med gode råd  indenfor vores retsområder.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.