Arv og testamente

Vi kan hjælpe dig med alle juridiske opgaver inden for arv og testamente. Uanset om du har behov for hjælp til at oprette et testamente eller en ægtepagt eller du skal have gjort et bo op. Ved at få en af vores advokater med på råd, sikrer du dig den bedste rådgivning omkring dine arveforhold. Vi kender lovgivningen og har helt styr på, hvad der er den bedste løsning i en given situation.

 

Den bedste måde at sikre råderetten over din arv er ved at oprette et testamente. Herved får du indflydelse på fordelingen af din formue efter din død. Samtidig kan et testamente være med til at mindske familiekonflikter i forbindelse med dødsfald, som desværre ofte ender i stridigheder over arvefordelingen.

 

Har du et familiemedlem, der er gået bort, kan vi også hjælpe med dødsbobehandlingen. Der er flere måder at fordele boet på. Ved at få en af vores advokater med på råd, sikrer du dig den bedste forvaltning af dødsboet.

Brug for en advokat inden for arv og testamente?

Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Faste priser

Vi har faste priser på vores ydelser inden for arv og testamente. Prisen afhænger af hvilken ydelse, der er tale om. Nedenfor kan du vælge hvilken ydelse, du skal have hjælp til og læse mere om priserne her.

Derfor skal du vælge en af vores advokater

  • Vi har styr på det juridiske
  • Du får indflydelse på din arv og sikrer din familie bedst muligt
  • Vi rådgiver og støtter dig gennem hele forløbet
  • Vi afholder fysiske møder med dig, hvor vi opstiller forskellige muligheder, så vi sikrer den bedste løsning for dig
Derfor skal du vælge en af vores advokater med speciale i arv og testamente

Hvad er du på udkig efter?

Testamente

Få en advokat til at hjælpe med at udarbejde et testamente, hvis du vil have indflydelse på din arv. Testamente er både for gifte, samlevende og enlige.

Dødsbobehandling

Få en af vores advokater til at hjælpe jer med fordeling af arv og opgørelse af dødsboet. Herved kan I undgå en masse konflikter.

Ægtepagt

Få oprettet en ægtepagt, hvis I ikke ønsker fælleseje i ægteskabet. En ægtepagt kan både oprettes, når ægteskabet indgås, og efter I er gift

Samejeoverenskomst

Få lavet en samejeoverenskomst, hvis du skal købe fast ejendom med andre. Aftalen tager højde for mulige konflikter og fordeling af udgifter.

Kontakt en af vores eksperter inden for arv og testamente