Arv og testamente

Vi kan hjælpe dig med alle juridiske opgaver inden for arv og testamente. Uanset om du har behov for hjælp til at oprette et testamente, eller du skal have gjort et bo op. Ved at få en af vores advokater med på råd, sikrer du dig den bedste rådgivning omkring dine arveforhold. Vi kender lovgivningen og har helt styr på, hvad der er den bedste løsning i en given situation.

 

Den bedste måde at sikre råderetten over din arv er ved at oprette et testamente. Herved får du indflydelse på fordelingen af din formue efter din død. Samtidig kan et testamente være med til at mindske familiekonflikter i forbindelse med dødsfald, som desværre ofte ender i stridigheder over arvefordelingen.

 

Derudover kan vi også hjælpe jer med at oprette en fremtidsfuldmagt.

Brug for en advokat inden for arv og testamente?

Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Faste priser

Vi har faste priser på vores ydelser inden for arv og testamente. Prisen afhænger af hvilken ydelse, der er tale om. Nedenfor kan du vælge hvilken ydelse, du skal have hjælp til og læse mere om priserne her.

Derfor skal du vælge en af vores advokater

  • Vi har styr på det juridiske
  • Du får indflydelse på din arv og sikrer din familie bedst muligt
  • Vi rådgiver og støtter dig gennem hele forløbet
  • Vi afholder fysiske møder med dig, hvor vi opstiller forskellige muligheder, så vi sikrer den bedste løsning for dig
Derfor skal du vælge en af vores advokater med speciale i arv og testamente

Hvad er du på udkig efter?

Testamente

Få en advokat til at hjælpe med at udarbejde et testamente, hvis du vil have indflydelse på din arv. Testamente er både for gifte, samlevende og enlige.

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt giver en eller flere personer fuldmagt til at varetage dine interesser, hvis du skulle blive ude af stand til at træffe egne beslutninger.

Kontakt en af vores eksperter inden for arv og testamente