...
 

Om Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm er et mellemstort advokatfirma med speciale i privatret. Vi har kontorer i Aarhus og København, hvor vi er 22 medarbejdere – 5 advokater, 2 advokatfuldmægtige, 1 chefjurist, 6 sagsbehandlere, 4 sekretærer, 1 kontorassistent, 1 tolk, 1 HR-ansvarlig og en receptionist/bogholder.

 

Vi har hele tiden fokus på, at vores klienter får den mest kvalificerede rådgivning, den bedste service, og at de føler sig trygge gennem forløbet. Det er vores kendetegn, hvilket vi værner meget om.

 

Alle advokater er beskikket af Justitsministeriet og medlem af Advokatsamfundet.

Advokatfirma i øjenhøjde

Det som kendetegner Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm er høj faglighed, specialiseret rådgivning i øjenhøjde, fair priser samt stor tilgængelighed. Du skal vælge os, fordi vi er specialister i forhold til det vi laver, og fordi vi altid sætter vores klienter først.

 

Vores mål er altid at få optimale resultater i vores sager, men det er også vigtigt for os, at vores klienter er med i forløbet. Det giver vores klienter en tryghed. Derfor leverer vi jura i øjenhøjde – så alle kan forstå det. Vores rådgivning er altid tilpasset den enkelte klient og sag.

 

Du kan følge med på vores Facebookside og LinkedIn, hvor du kan blive opdateret om nye love og regler, få gode råd og generelt værdifuld viden inden for de forskellige retsområder. Her dykker vi ned i de juridiske termer, regler og love og forklarer det på en måde, så alle netop kan forstå det.

Tobias gik sin egen vej

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm er stiftet og ejet af advokat Tobias Grotkjær Elmstrøm.

 

Da Tobias var færdig som advokat, valgte han at starte sit eget advokatfirma, for på sin helt egen måde at fokusere på at hjælpe private klienter. For Tobias var der særligt to værdier, som var vigtige – at gøre en forskel for private klienter og at have hjertet med i det han gjorde. Sådan er det stadig, selvom advokatfirmaet er vokset betragteligt på kort tid, for det er en del af Tobias. Han gik sin egen vej og han er meget bevidst om ikke at tage en smutvej, for værdierne skal man holde fast i, da det er dem, der giver Tobias sin arbejdsglæde.

Godt sammenhold giver bedre sager

Hos Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm har vi et rigtig godt sammenhold, hvor vi laver mange ting sammen, også i fritiden. Det betyder, at vi kender hinanden godt og derfor også arbejder fantastisk godt sammen – det er til din fordel.

 

Vi gør meget ud af, at der skal være plads til alle og at arbejde og familie skal hænge sammen. Det mener vi, giver de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø, hvilket gør at vores klienter får den mest kvalificerede rådgivning, bedste service og at de føler sig trygge gennem forløbet.

Vi støtter op om gode sager

Brug for en advokat?

Har du brug for en advokat til en sag inden for et af vores retsområder, så giv os et kald på telefon 72 14 11 15. Du kan også udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.