Familieret

Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag inden for familieret. Familieret er en samlet betegnelse for de sager vi har i relation til familieforhold. Det drejer sig om sager vedrørende forældremyndighed, bopæl, samvær samt tvangsfjernelser. I alle tilfælde er det barnet, der er i fokus og vi gør hvad vi kan for sikre den bedste løsning for dig og dit barn.

 

Kan I ikke blive enige om, hvem der skal have børnene ved en skilsmisse, er det en god idé at søge hjælp hos en advokat. Vi rådgiver dig og den anden forælder om de forskellige muligheder, så I har de rette forudsætninger for at finde en god ordning, der passer til jer.

 

Det samme gælder, hvis du er i den forfærdelige situation, at dit barn er blevet tvangsfjernet af kommunen. Vi hjælper dig gennem hele processen og rådgiver dig om den bedste løsning for dit barn.

Brug for en familieadvokat?

Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du kan ofte få dækket dine advokatudgifter

I sager omkring forældremyndighed, bopæl og tvangsanbringelse, kan du ofte få dækket dine advokatudgifter, så du ikke selv skal betale noget. Klik på et af nedenstående links for at læse nærmere herom.

Derfor skal du vælge en af vores familieadvokater

  • Vi støtter dig gennem hele forløbet
  • Du får stærk juridisk rådgivning og mange års erfaring
  • Vi gennemgår alle dokumenter, så du er sikker på den bedste afgørelse
  • Vi rådgiver med dit barn i fokus
Familieret - vores advokater kan hjælpe med alle sager vedrørende familieforhold

Hvilken type familiesag har du?

Forældremyndighed

Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag vedrørende forældremyndighed. Få rådgivning og advokathjælp i forbindelse med forældremyndighedssager, så vi sikrer det bedste for dit barn.

Bopæl

Vi kan hjælpe dig, hvis du har en bopælssag. Kan du og den anden forælder ikke blive enige om, hvor børnene skal bo efter samlivsophør, kan du få rådgivning fra en af vores advokater.

Tvangsanbringelse af børn

Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag vedrørende en tvangsanbringelse, hvor dit barn er blevet tvangsfjernet af kommunen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du er barn, og kommunen vil tvangsfjerne dig.

Kontakt en af vores eksperter i familieret