Familieret

Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag inden for familieret. Familieret er en samlet betegnelse for de sager, vi har i relation til familieforhold. Det kan dreje sig om sager vedrørende forældremyndighed, bopæl, samvær samt tvangsfjernelser. I alle tilfælde er det barnet, der er i fokus, og vi gør, hvad vi kan for at sikre den bedste løsning for dig og dit barn.

 

Kan du og den anden forælder eksempelvis ikke blive enige om, hvem der skal have barnet boende ved en skilsmisse, er det en god idé at søge hjælp hos os. Vi rådgiver dig om de forskellige muligheder, så du og den anden forælder har de bedste forudsætninger for at finde en ordning, der passer til jer og jeres barn.

 

Det samme gælder, hvis du er i den situation, at kommunen mener, at dit barn skal tvangsfjernes. Vi hjælper dig gennem hele processen og rådgiver dig om rettighederne for både dig og dit barn.

 

Derudover hjælper vi også med at få udarbejdet en ægtepagt eller en fremtidsfuldmagt.

  Brug for en familieadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Du kan ofte få dækket dine advokatudgifter

  I sager omkring forældremyndighed og bopæl i Familieretten kan du afhængig af din økonomiske situation få dækket dine advokatudgifter, så du ikke selv skal betale noget. Dog har du altid ret til gratis advokatbistand ved tvangsanbringelse. Klik på et af nedenstående links for at læse nærmere herom.

   

  Hvis du ønsker at få udarbejdet en ægtepagt eller fremtidsfuldmagt, har vi en fast pris.

  Derfor skal du vælge en af vores familieadvokater

  • Vi støtter dig gennem hele forløbet
  • Du får stærk juridisk rådgivning og mange års erfaring
  • Vi gennemgår alle dokumenter, så intet bliver overset
  • Vi rådgiver med dit barn i fokus
  • Vi rådgiver dig om, hvordan vi forventer, sagens resultat vil blive – vi forsøger således ikke at bilde dig noget ind
  • Vi har stor kendskab til Familieretshusets (tidligere Statsforvaltningen) og Familierettens arbejdsgange, så du bliver godt klædt på til sagens fremtidige forløb
  • Vi sørger for, at du bliver hørt – både hos Familieretshuset og evt. senere i Familieretten
  Familieret - vores advokater kan hjælpe med alle sager vedrørende familieforhold

  Hvilken type familiesag har du?

  Forældremyndighed

  Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag vedrørende forældremyndighed. Få rådgivning af en af vores familieretsadvokater, så vi sikrer det bedste for dit barn og dig.

  Forældremyndighed

  Bopæl

  Vi kan hjælpe dig, hvis du har en bopælssag. Kan du og den anden forælder ikke blive enige om, hvor barnet skal bo (have folkeregisteradresse) efter samlivsophør, kan du få rådgivning fra os.

  Bopæl

  Samvær

  Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag om samvær. Hvis du og den anden forældre ikke kan blive enige om, hvor meget samvær den anden forælder, der ikke er bopælsforælder, skal have.

  Samvær

  Tvangsfjernelse af børn

  Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag, hvor kommunen vil tvangsfjerne dit barn, eller hvis du frivilligt vil anbringe dit barn. Vi kan også hjælpe dig, hvis du er barn, og kommunen vil tvangsfjerne dig.

  Tvangsanbringelse

  Fremtidsfuldmagt

  En fremtidsfuldmagt er et dokument, som giver en eller flere personer fuldmagt til at varetage dine interesser, hvis du skulle blive syg eller på anden måde blive ude af stand til at træffe personlige beslutninger.

  Fremtidsfuldmagt

  Ægtepagt

  Få en ægtepagt, hvis I ikke ønsker fælleseje i ægteskabet. Det giver især mening, hvis I ikke ønsker ligedeling af alle aktiver ved død eller skilsmisse. En ægtepagt kan både oprettes, når ægteskabet indgås, og efter I er gift.

  Ægtepagt

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om familieret.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores eksperter i familieret