Boligadvokat – din rådgiver om boligsalg

Vi kan hjælpe dig, hvis du skal sælge din bolig. Selvom du benytter en ejendomsmægler i forbindelse med dit boligsalg, kan det være en god idé at få en advokat til at gennemgå alle detaljer og dokumenter med dig. På den måde er du sikret, at salget holder rent juridisk, så du ikke kommer i klemme senere. Ved at få en af vores eksperter til at gennemgå handlen, øger du chancen for ikke at blive mødt af eventuelle krav fra køber efterfølgende.

 

Vi er endvidere ansvarsforsikret. Dette betyder, at såfremt der er noget vi har overset, og som vi burde have informeret dig om, kan du kræve erstatning hos os.

 

Overlad ansvaret til os. Vores rådgivning starter nu og varer indtil, vi er igennem forløbet i din ejendomshandel. Vi står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, der måtte være i forhold til dit boligsalg.

  Brug for en boligadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Fair pris ved boligsalg

  Du kan se en oversigt over alle vores priser her.

  Derfor skal du vælge en af vores advokater

  • Vi gennemgår alle relevante dokumenter vedrørende boligsalget
  • Vi står for al korrespondance
  • Vi sørger for tinglysning af skødet, refusionsopgørelse og frigivelse af købesummen
  • Vi står gratis til rådighed i rimeligt omfang, hvis der efterfølgende opstår problemer
  Få hjælp til dit boligsalg af en advokat

  Forløbet hos os i forbindelse med et boligsalg

  Når du skal sælge din bolig, er det en god idé at få en af vores specialister ind over, så du er sikker på, at handlen holder juridisk. Bed ejendomsmægleren skrive et advokatforbehold ind i købsaftalen med ordlyden “Sælgers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm kan godkende købsaftalen i dens helhed”. Få ejendomsmægleren til at sende alle dokumenterne omkring din ejendomshandel på mail til info@advokatfirmaet-ge.dk.

   

  Når vi har modtaget dokumenterne, gennemgår vi købsaftalen og alle andre dokumenter med dig, bl.a. salgsopstilling, tilstandsrapport, elrapport, ejerskifteforsikringstilbud og servitutterne. På den måde er du helt inde i sagen, og vi sikrer, at der ikke opstår misforståelser.

   

  Derudover besvarer vi købers advokats godkendelsesskrivelse, så alle forbehold bliver afklaret. Vi står også for korrespondancen til købers advokat og din bank.

   

  Når vi har sikret, at alt er på plads, giver vi købers advokat besked, så handlen kan gennemføres.

   

  Vores boligadvokater rådgiver ydermere om private forhold i forbindelse med dit boligsalg herunder testamente og ægtepagt.

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om boligret.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores eksperter i boligsalg