Erstatning ved en fritidsskade/ulykke

Vi kan hjælpe dig, hvis du er kommet til skade i din fritid. Det er en fritidsskade, hvis skaden er sket i din fritid, som f.eks. ved et færdselsuheld, sportsskade, hundebid eller et uheld på et glat fortov.

 

Vores advokater er eksperter i fritidsskader og har fået millioner hjem i erstatning til skadelidte personer ligesom dig. Ingen sager er ens – derfor gør vi meget ud af at sætte os grundigt ind i hver enkelt sag. Vi gennemgår alle sagens dokumenter, så vi er 100 % inde i din sag og har de bedste forudsætninger for at få erstatningen for din fritidsskade i hus.

 

Det er alt afgørende, at du hurtigst muligt får din fritidsskade registreret ved lægen eller på skadestuen. Husk at få alle gener noteret ned, og sørg for at kontakte lægen igen og igen herom. Du skal også anmelde skaden til forsikringsselskabet/-erne. Netop der kan vi komme ind i billedet og sørge for, at du får oplyst det, der er vigtigt, og undladt det, som evt. kan skade din sag. Det kan være en god idé på ulykkesstedet at tage billeder til dokumentation – og få også gerne info på vidner. Det giver de bedste forudsætninger for din sag.

  Brug for en erstatningsadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Stort set ingen omkostninger ved fritidsskadeerstatning med ansvarlig modpart

  Hvis der er en ansvarlig modpart i din sag – f.eks. i et trafikuheld – så vil dine advokatudgifter i højt omfang blive dækket i erstatningssagen, da forsikringsselskabet betaler rimelige og sædvanlige advokatudgifter. Hvis der er tale om et solouheld, er det egenbetaling. Vi kører altid med fair priser og starter altid med at vurdere din sag og giver dig et prisoverslag, inden vi går i gang med.

  Derfor skal du vælge vores advokater ved en fritidsskade

  • Vi har altid fair priser
  • Vi sikrer, at alle frister overholdes, og at juraen er korrekt i din sag
  • Vi står for al kommunikation i sagen
  • Vores specialister giver dig de bedste forudsætninger for maksimal erstatning efter en fritidsskade
  Fritidsskade - derfor skal du vælge en advokat til at få erstatning efter personskader (fritidsskadeerstatning)

  Sådan foregår forløbet hos os i en erstatningssag vedrørende en fritidsskade

  Det er som nævnt ovenfor vigtigt, at du, så snart skaden er sket, får alle dine gener registreret. Det kan enten være ved egen læge eller på skadestuen. Det gælder også, selvom du måske ikke tænker, at det gør så ondt lige nu. Gener registreret senere end 72 timer kan betyde en afvisning.

   

  Herefter skal du tage kontakt til en af vores erstatningsadvokater, så vi kan komme i gang med at kigge på din sag. Vi kan hjælpe dig med at foretage anmeldelse både til modpartens forsikring og evt. egne forsikringer.

   

  Vi starter med at tage et møde eller en snak over telefonen, hvor vi spørger ind til alle detaljer omkring din fritidsskade/ulykke. Det gælder ting som:

  • Hvordan skete skaden?
  • Var der vidner
  • Har du været sygemeldt siden skaden – hvorfor der skal rejse svie og smerte krav
  • Har du mistet løn på dit arbejde – og dermed har krav på tabt arbejdsfortjeneste
  • Har du fortsat gener, og er det realistisk at vende tilbage til tidligere arbejde?

   

  Når vi har alle detaljer fra dig, indhenter vi oplysninger fra forsikringsselskab, læger og andre relevante parter. Herefter tager vi over på korrespondancen med forsikringsselskabet. Vi sørger for, at du indkaldes til en speciallægeundersøgelse med henblik på belysning af de varige mén, og vi sikrer os, at du får tilbudt den rigtige erstatning. Hvis sagen skal forelægges for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, står vi også for behandlingen der, og kan vejlede dig om, hvorvidt en udtalelse fra dem kan accepteres.

   

  Du kan se en oversigt over, hvad du kan få erstatning for ved en fritidsskade her.

   

  Sagsbehandlingstiden kan føles som rigtig lang i erstatningssager. Vi holder dig selvfølgelig opdateret i sagen, så snart vi hører nyt.

   

  Hvis det ikke lykkes at opnå enighed med forsikringsselskabet om en korrekt erstatning efter din fritidsskade, så kan det i sidste ende blive nødvendigt at køre en retssag. Her er du i gode hænder, fordi din advokat allerede har et indgående kendskab til din sag.

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om erstatningsret.

  FIND DEM HER

  Kontakt vores eksperter i fritidsskadeerstatning