Retssagsbehandling

Vi kan hjælpe dig med retssagsbehandling, hvis du vil stævne eller du selv er blevet stævnet og derfor skal i retten. Vi vil anbefale dig at få en af vores advokater til at repræsentere dig. Dermed er du sikret, at din sag bliver afgjort med en rigtig afgørelse i retten. Vi kan deltage i retssager ved alle domstole i Danmark indtil Landsretten.

 

Vi sørger for, at der bliver udarbejdet grundige processkrifter til sagen, og at de relevante bilag bliver fremlagt. Endvidere har vi stor erfaring med at indhente sagkyndige erklæringer fra eksempelvis Retslægerådet og Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, samt fra andre sagkyndige.

 

Langt de fleste retssager er uegnede til behandling uden en advokat. Domstolene er specielle på den måde, at de går utroligt meget op i formalia, og det er vi specialister i. Du kan have en nok så god sag, men hvis ikke den bliver anlagt til tiden og på den rigtige måde, risikerer du at tabe alligevel. Vi sørger for, at sagen kommer til at køre, som den skal.

  Brug for en advokat til retsagsbehandling?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Omkostninger ved retssagsbehandling

  Hvis du opfylder de økonomiske betingelser, kan du få dine advokatudgifter, retsafgift og andre udgifter dækket, til at vi fører din retssag. Dette kan enten ske gennem dit eget forsikringsselskab, Civilstyrelsen eller retten. Vi sørger for at få udarbejdet de nødvendige ansøgninger hertil. Kan det ikke lade sig gøre, skal du selv betale omkostningerne.

  Derfor skal du vælge en af vores advokater

  • Vi er eksperter på området og sikrer dig de bedste forudsætninger for en god afgørelse
  • Vi kender formalia og har styr på alt det juridiske
  • Vi fører løbende et stort antal retssager inden for mange sagsområder
  • Vi har særlig kompetence inden for retssager om mangler ved fast ejendom, børn, ægteskab og skilsmisse samt erstatningsret
  IMG_8782

  Du er blevet stævnet

  Hvis du er blevet stævnet, har du en frist på 14 dage fra du har modtaget stævningen, til at komme med et svar på stævningen til retten. Det er meget vigtigt, at du svarer inden for fristen. Ellers risikerer du at blive dømt som taber uden at sagen bliver prøvet i retten.

   

  Vi vil anbefale dig, at du straks tager kontakt til os, hvis du er blevet stævnet.

   

  Derefter vil vi indkalde dig til et møde hos os, hvor vi gratis vil vurdere, om du har en chance for at vinde sagen eller ej. Vi vil ydermere redegøre for forløbet samt foreslå det næste skridt i din retssagsbehandling. Det er derfor også nødvendigt, at du er forberedt til mødet, og at du har gjort dig nogle tanker om, hvorfor du skal vinde sagen.

  Du ønsker selv at stævne

  Det er vigtigt, at du meget grundigt vurderer, om du skal stævne eller ej.

   

  Vi vil anbefale dig, at du tager kontakt til os, såfremt du ønsker at stævne en privat person, virksomhed, offentlig myndighed eller andre.

   

  Derefter indkalder vi dig til et møde, hvor vi vurderer dine chancer i sagen. Derudover redegører vi for forløbet og foreslår næste skridt i din retssagsbehandling. Det er vigtigt, at du er forberedt til mødet, og at du har gjort dig nogle tanker om, hvorfor du skal vinde sagen.

  Retsagsbehandling - få hjælp, hvis du er blevet stævnet

  Kontakt en af vores eksperter i retssagsbehandling