Boligadvokat – rådgivning ved boligkøb

Få en boligadvokat til at hjælpe dig, hvis du skal til at købe bolig. Det er en god idé at få rådgivning i forbindelse med dit boligkøb, da ejendomsmægleren er sælgers repræsentant. Ved at vælge vores boligadvokater sikrer du dig, at vi gennemgår alle dokumenter vedrørende boligkøbet, og at vi varetager dialogen med din bank, mægler og andre relevante parter. På den måde sikrer du dig, at du ved præcist, hvad du køber.

 

Det er vigtigt at få et advokatforbehold med i købsaftalen, så du kan komme ud af aftalen uden problemer. Her er det godt at få en af vores specialister indover, da vi har mange års erfaring og nemt kan spotte vigtige og betydningsfulde forhold i handlen.

 

Overlad ansvaret til os, indtil ejendomshandlen er endeligt i hus – vores køberrådgivning starter nemlig nu.

  Brug for en boligadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Fast pris på boligadvokat

  Du kan se en oversigt over alle vores priser her.

  Derfor skal du vælge vores boligadvokater:

  • Vi rådgiver dig på dine præmisser og gennemgår alle dokumenter
  • Vi varetager dialogen med alle involverede parter
  • Du skal ikke bekymre dig om noget, da vi guider dig igennem handlen fra start til nøgleoverdragelse
  • Vi hjælper dig med at underskrive skødet, gennemgår refusionsopgørelse mv. Du skal ikke foretage dig noget
  Få en boligadvokat med på råd ved boligkøb

  Sådan forløber handlen med vores boligadvokat

  Bed ejendomsmægleren om at skrive et advokatforbehold ind i købsaftalen med ordlyden ”Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm kan godkende købsaftalen i dens helhed”. Bed herefter ejendomsmægleren om at sende alle dokumenterne vedrørende dit boligkøb til vores boligadvokat på info@advokatfirmaet-ge.dk.

   

  Når vi har alle dokumenter, starter vi med at printe alle papirerne. Herefter kontakter vi dig for at aftale et møde med os på kontoret. Inden mødet har vi gennemgået alle handlens papirer. På mødet gennemgår vores boligadvokat det hele sammen med dig. Det er vigtigt for os, at du forstår indholdet af dokumenterne, og vi sørger derfor for at forklare indholdet og betydningen af dokumenterne på et let forståeligt sprog.

   

  Vi gennemgår som nævnt alle dokumenter i ejendomshandlen, hvilket blandt andet omfatter:

   

  • Købsaftalen
  • Salgsopstillingen
  • Tilstandsrapporten
  • Elrapporten
  • Energimærke
  • Ejerskifteforsikringstilbuddet
  • Servitutterne
  • Forhold omkring ejerforening/grundejerforening
  • Skødet

  Herefter udarbejder vi en betinget godkendelsesskrivelse til sælger, som indeholder de forbehold, der skal afklares. Du får selvfølgelig en kopi af vores godkendelsesskrivelse. Vores boligadvokat står for korrespondancen til ejendomsmægleren, sælgers advokat og din bank.

   

  Vi kontrollerer det tinglyste skøde, refusionsopgørelsen fra sælger, og om sælger kan få frigivet købesummen. Derudover rådgiver vi dig omkring private forhold i forbindelse med boligkøbet herunder testamente, ægtepagt og samejeoverenskomst.

  5 gode grunde til at benytte en advokat

  ved boligkøb.

  KLIK HER

  Kontakt vores boligeksperter