...
 

Inddragelse af opholdstilladelse – vi hjælper dig

Har du fået inddraget din opholdstilladelse, eller risikerer du at få det? Så kan vi hjælpe dig. På den måde er du sikker på, at behandlingen og afgørelsen af din sag sker på den rigtige måde, og at du får svar så hurtigt som muligt.

 

Advokatudgifter til sager om inddragelse af opholdstilladelse bliver betalt af den danske stat, så du skal altså ikke selv stå for udgifter dertil.

 

Lige nu er folk fra flere lande i risiko for at få inddraget deres opholdstilladelse, hvilket bl.a. er sket fra Somalia og Syrien. Det skyldes, at Udlændingestyrelsen har vurderet, at tilstandene i disse lande er forbedret, så folk kan sendes hjem, hvis de ikke har nogle individuelle konflikter i deres hjemlande.

 

Vi har advokater med speciale i inddragelsessager, som står klar til at hjælpe dig, hvis din opholdstilladelse bliver inddraget, eller du risikerer at få den inddraget. Vi har før fået omstødt inddragelsessager, og vi vil gøre, hvad vi kan for også at hjælpe dig.

  Brug for hjælp til din inddragelsessag?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Gratis advokathjælp til sag om inddragelse af opholdstilladelse

  Staten dækker dine omkostninger til advokat. Det koster derfor ingenting at få vores hjælp til inddragelsessager.

  Derfor skal du vælge en af vores advokater til din inddragelsessag

  • Vi er eksperter på området og kender lovgivningen
  • Vi har før fået omstødt en del inddragelsessager
  • Vi holder os hele tiden opdateret om udviklingen i de forskellige lande
  • Vi kender Udlændingestyrelsens arbejdsmetoder indefra
  Inddragelse af opholdstilladelse

  Sådan foregår forløbet vedrørende din inddragelsessag hos os

  Det er Udlændingestyrelsen, som behandler din inddragelsessag i første omgang. Du vil blive indkaldt til en personlig samtale hos Udlændingestyrelsen i København, som kaldes en partshøringssamtale. Her vil du få spørgsmål som:

   

  • Hvorfor søgte du oprindeligt asyl?
  • Hvad frygter du ved at vende tilbage til dit hjemland i dag?
  • Hvorvidt har du opnået en selvstændig tilknytning til det danske samfund?

   

  Inden du kommer til samtalen, er det vigtigt, at du udfylder et oplysningsskema, som fortæller om dine personlige forhold og din tilknytning til Danmark, herunder: sprogkundskaber, uddannelse eller arbejde, din tilknytning til foreningslivet og dit helbred.

   

  Afgørelse om inddragelse af opholdstilladelse

  Udlændingestyrelsen vil efter parthøringssamtalen vurdere, om der fortsat er grundlag for, om du skal have opholdstilladelse i Danmark, eller om du vil skulle hjemsendes til dit hjemland.

   

  Hvis Udlændingestyrelsen vurderer, at du vil få inddraget din opholdstilladelse, så vil du modtage en afgørelse med overskriften “Udlændingestyrelsen inddrager din opholdstilladelse”.

   

  Hvis du ønsker at klage over afgørelsen, så kan du enten selv vælge at klage eller få hjælp af en af vores advokater, som kan klage over afgørelsen på dine vegne. Herefter vil din sag blive oprettet ved Flytningenævnet.

   

  Hav tålmodighed

  Det bedste råd, vi kan give dig er, at væbn dig med tålmodighed, hvis du klager over din afgørelse. I Flygtningenævnet er der nemlig ofte meget lange sagsbehandlingstider i disse sager.

  Et par gode råd til din inddragelsessag

  Hvis du har fået din opholdstilladelse inddraget, eller du er i risiko for det, så giver vi dig her et par gode råd i forbindelse med din inddragelsessag.

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om udlændingeret.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores eksperter vedr. din sag om inddragelse af opholdstilladelse

  da_DKDanish