RETSOMRÅDER

Vi har advokater med speciale i mange forskellige retsområder. Nedenfor har vi samlet en oversigt over alle de retsområder, som vi dækker.

Klik på retsområdet og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din sag.

Fast ejendom

Skal du købe eller sælge bolig eller i gang med nybyggeri, er det en god idé at få en advokat til at gennemgå projektet med dig og sikre, at alt er ok.

Fast ejendom

Testamente

Vi kan hjælpe dig med at få udarbejdet et testamente, der passer til netop lige din situation. Vælg mellem ensidigt, gensidigt og udvidet samlevertestamente.

Testamente

Erstatningsret

Vi dækker alle typer erstatningsskader: fritidsskade, arbejdsskade, patientskade og voldsskade. Vores advokater hjælper dig til størst mulig erstatning.

Erstatningsret

Familieret

Vi hjælper med familieretssager. Det drejer sig om forældremyndighed, bopæl, samvær, tvangsfjernelse, ægtepagt og fremtidsfuldmagt.

Familieret

Strafferet

Strafferet dækker over kriminelle handlinger – fra færdselsovertrædelser til indbrud og vold/drab. Vi kan hjælpe dig uanset om du er sigtet eller tiltalt.

Strafferet

Udlændingeret

Hvis du har en sag indenfor udlændingeret, så kan vores advokater hjælpe dig med din sag. Læs mere om de forskellige områder her.

Udlændingeret

Brug for en advokat?

Har du brug for en advokat til en sag inden for et af vores retsområder, så giv os et kald på telefon 72 14 11 15. Du kan også udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.