RETSOMRÅDER

Vi har advokater med speciale i mange forskellige retsområder. Nedenfor har vi samlet en oversigt over alle de retsområder, som vi dækker.

Klik på retsområdet og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din sag.

Erstatningsret

Vi dækker alle typer erstatningsskader: fritidsskade, arbejdsskade, patientskade og voldsskade. Vores advokater hjælper dig til størst mulig erstatning.

Fast ejendom

Skal du købe eller sælge bolig eller i gang med nybyggeri, er det en god idé at få en advokat til at gennemgå projektet med dig og sikre, at alt er ok.

Arv og testamente

Vi kan hjælpe dig med alle juridiske opgaver inden for arv og testamente. Få oprettet et testamente efter din situation.

Asyl- og inddragelsessager

Vi er eksperter inden for asyl- og inddragelsessager. Lad os rådgive dig i din sag.

Familieret

Vi kan hjælpe med alle sager i relation til familieforhold. Det drejer sig om sager vedrørende forældremyndighed, bopæl, samvær, tvangsfjernelser samt ægtepagt og fremtidsfuldmagter..

Strafferet

Strafferet dækker over kriminelle handlinger – fra færdselsovertrædelser til indbrud og vold/drab. Vi kan hjælpe dig uanset om du er sigtet eller tiltalt.

Retssagsbehandling

Få hjælp fra en advokat, hvis du vil stævne eller er blevet stævnet og derfor skal i retten. Du kan i visse tilfælde få dine udgifter dækket.

Brug for en advokat?

Har du brug for en advokat til en sag inden for et af vores retsområder, så giv os et kald på telefon 72 14 11 15. Du kan også udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.