Erstatning efter en arbejdsskade

Du kan få erstatning, hvis du har været udsat for en arbejdsskade. En skade er en arbejdsskade, hvis skaden er sket på din arbejdsplads eller i forbindelse med dit arbejde. Skaden kan både være sket på grund af en ulykke, der sker pludseligt, eller på grund af en erhvervssygdom, for eksempel en rygskade, som udvikler sig som følge af arbejdsrelaterede forhold.

 

Din arbejdsgiver, eller evt. læge, skal anmelde skaden til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Det er vigtigt, at du straks efter arbejdsskaden er sket, får dine gener registreret hos din egen læge eller på skadestuen. Hvis din arbejdsgiver eller en anden person er skyld i skaden, vil du også kunne rette et krav mod din arbejdsgivers eller den anden persons forsikringsselskab.

 

Er du selvstændig erhvervsdrivende, har udført frivilligt arbejde i eksempelvis foreninger eller for venner, kan du også være berettiget til arbejdsskade erstatning. Vi kan rådgive dig herom.

  Brug for en erstatningsadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Gratis vurdering og fair priser ved arbejdsskadeerstatning

  Vi tager en gratis vurdering af din sag. Herefter fastsætter vi et rimeligt salær, som afspejler tidsforbruget på din sag vedrørende din arbejdsskade.

  Derfor skal du have en af vores advokater ind over

  • Vi sikrer dig, at din sag er korrekt anmeldt – også i forhold til at rejse krav mod f.eks. din arbejdsgiver
  • Vi styrer al kommunikation og sikrer, at alle frister overholdes
  • Vores advokater er specialister – derfor får du det bedste erstatningsudbytte
  • Vi har altid fair priser – og kan lave en fast aftale om max salær
  Arbejdsskadeerstatning - derfor skal du bruge en af vores advokater til at få erstatning efter en arbejdsskade

  Sådan forløber en arbejdsskadesag hos os

  Det er alt afgørende, at du søger læge straks, og får alle dine gener noteret ned. Anmeldelse af en arbejdsskade skal ske senest 1 år efter ulykken. Vær også altid obs på, at der herudover måske også skal ske anmeldelse af et krav mod den direkte skadevolder, f.eks. arbejdsgiver eller en anden person. Dette skal ske til deres forsikringsselskab.

   

  Det er her, at du med fordel kan tage fat i en af vores erstatningsspecialister. Oplys om arbejdsskadens omfang og dine gener herved. Vi vurderer din sag og beslutter, om vi skal søge erstatning for dig. Og vi fortæller også, om du udover arbejdsskadesagen har mulighed for at rejse et krav for svie og smerte og tabt arbejdsfortjeneste mod den ansvarlige.

   

  Vi indhenter relevante oplysninger fra læge og forsikringsselskab og søger erstatning. Her kan du se en oversigt over, hvilke erstatningsmuligheder der er ved en arbejdsskadesag.

   

  Når Arbejdsmarkedets Erhvervssikring har truffet en afgørelse i din sag, vurderer vi i samråd med dig, hvorvidt afgørelsen bør påklages. Sagsbehandlingstiden kan føles lang i arbejdsskadesager. Vi skal nok holde dig løbende orienteret, og sørger for at følge sagen helt til dørs.

   

  Når du har en advokat på din arbejdsskadesag, har du tryghed for, at du får den erstatning, som du er berettiget til.

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om erstatningsret.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores eksperter i arbejdsskadeerstatning