Piskesmæld – få erstatning efter din skade

Vi kan hjælpe dig, hvis du har fået piskesmæld efter en ulykke og ønsker at søge erstatning. Piskesmæld (whiplash) opstår oftest i forbindelse med trafikulykker med påkørsel bagfra, forfra eller fra siden. Piskesmæld kan også opstå i andre situationer – eksempelvis styrt, fald eller overfald.

 

Whiplash giver ofte langvarige, og i visse tilfælde kroniske, smerter fra nakken og hovedet. Det er muligt at søge erstatning for disse gener – vi hjælper dig til at få størst mulig erstatning for din skade.

 

Det er vigtigt at have en advokat ind over sager om erstatning på baggrund af piskesmæld. Ikke mindst på grund af den store bevisførelse, men også for at have en ekspert med på sidelinjen. Vi kan ydermere sikre dig, at du kommer til speciallægeundersøgelse ved en speciallæge, der anerkender piskesmæld. Vi har advokater, der er eksperter i erstatningssager og dermed kan vurdere, om du får den rette erstatning eller skal søge om mere.

  Brug for en erstatningsadvokat?

  Giv os et kald på 72 14 11 15 eller udfyld formularen nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Dine udgifter dækkes stort set

  Dine advokatudgifter vil stort set blive dækket i erstatningssagen vedrørende dit piskesmæld, da forsikringsselskabet betaler de fleste advokatudgifter. Vi har altid fair priser og vurderer altid din sag og giver dig et prisoverslag, inden vi går i gang med at søge erstatning.

  Derfor skal du vælge en af vores eksperter

  • Vi er eksperter på området og rådgiver dig gennem hele forløbet
  • Vi kan hjælpe dig med at holde styr på bevisbyrden
  • Vi håndterer al kommunikation i sagen
  • Vores advokater giver dig de bedste forudsætninger for maksimal erstatning
  Piskesmæld - få erstatning for din skade med hjælp fra vores advokater

  Høje beviskrav ved piskesmæld

  Der er meget høje beviskrav i forbindelse med erstatningssager omhandlende piskesmæld. Det skyldes primært, at skaden ikke direkte kan bevises, da den ikke fremgår af røntgen eller scanninger.

   

  Det er meget vigtigt, at du straks opsøger din læge, og får registreret symptomerne, hvis du har mistanke om piskesmæld. Denne registrering er din dokumentation for, at dit piskesmæld er opstået i forbindelse med ulykken. Det er vigtigt, at du fører en log over dit helbred fra uheldet sker og indtil de varige mén kan vurderes.

   

  Nogle mærker allerede smerter i nakken lige efter skaden, men det er ikke ualmindeligt først at få smerter nogle timer efter.

   

  Husk også at melde din skade til din ulykkesforsikring.

  Sådan foregår forløbet omkring piskesmældsskade

  Vi starter med at holde et møde, hvor vi diskuterer din sag. Vi kigger på alle forhold omkring din ulykke og sikrer os, at vi har alle relevante dokumenter og at bevisførelsen er på plads.

   

  Vi skal bl.a. have afklaret følgende:

  • Helbredsudgifter
  • Tabt arbejdsfortjeneste
  • Svie og smerte
  • Varigt mén
  • Nedsat erhvervsevne
  • Dækning af advokatomkostninger

   

  Så snart vi har alle væsentlige detaljer fra dig, indhenter vi oplysninger fra forsikringsselskab, læger og andre relevante parter. Vi overtager al korrespondance med forsikringsselskabet. Vi sørger for, at du bliver indkaldt til en speciallægeundersøgelse med henblik på at belyse varige mén. Vi sikrer os, at du får tilbudt den rigtige erstatning. Skal sagen forelægges for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, står vi også for behandlingen der. Her kan vi vejlede dig om, hvorvidt du skal acceptere en udtalelse fra dem.

   

  Sagsbehandlingstiden kan føles som rigtig lang i erstatningssager. Vi holder dig løbende opdateret i sagen og giver dig besked, så snart vi hører nyt.

   

  Kan du ikke opnå enighed med forsikringsselskabet om en korrekt erstatning efter dit piskesmæld, så kan det blive nødvendigt at køre en retssag. Her er du i gode hænder, fordi din advokat allerede har et indgående kendskab til din sag

  Sådan foregår forløbet omkring piskesmæld

  Vi har skrevet mange interessante blogindlæg
  om erstatningsret.

  FIND DEM HER

  Kontakt en af vores eksperter i erstatning efter piskesmæld