Få hjælp af en advokat i København

Advokat i København

Har du brug for en advokat i København, så kan vi hjælpe dig. Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm specialiserer sig indenfor privatret, og fokuserer på at yde kvalificeret rådgivning i øjenhøjde med vores klienter. Vores hovedkontoret ligger i Aarhus C samt med afdelinger i Brabrand og København.

Det kan vores advokater hjælpe dig med i København

Vi er eksperter inden for en lang række privatretlige områder:

 • Erstatningsret
  Indenfor erstatningsret kan vi hjælpe med personskadeerstatning. Det vil sige, at vi hjælper dig med din erstatningssag, hvis du har været udsat for vold, en fritids- eller arbejdsskade.Du kan altid få en gratis vurdering af din sag.
 • Fast ejendom
  Står du over for at skulle købe eller sælge fast ejendom, så kan vores boligadvokater hjælpe dig med at gennemgå handlen. Vi hjælper også med familiehandler, projektkøbt og nybyggeri. Herudover kan vi også hjælpe dig med at oprette en samejeoverenskomst, hvis du køber ejendommen med andre.
 • Testamente
  Hvis du vil have oprettet et testamente, kan vi hjælpe dig, hvad enten du er gift, enlig eller har en samlever. Det er især en god idé at overveje et testamente i forbindelse med et boligkøb.
 • Udlændingeret
  Vi kan hjælpe dig med en lang række områder indenfor udlændingeret. Dette drejer sig om: asyl- og inddragelsessager, familiesammenføring, permanent opholdstilladelse, visum, dansk statsborgerskab og arbejdstilladelse. Vores advokater gennemgår alle dokumenter og sikrer at alt er, som det skal være.
 • Familieret
  Indenfor familieret varetager vi sager, der vedrører. forældremyndighed, bopæl, samvær og tvangsfjernelse. Vi stræber efter at finde den løsning, der er bedst for dig og dit barn. Herudover kan vi også hjælpe dig med at fremtidssikre dig med en ægtepagt eller en fremtidsfuldmagt.
 • Strafferet
  Hvis du er blevet sigtet eller tiltalt i en straffesag, så kan vi være din forsvarsadvokat. Det er en rigtig god idé at kontakte os tidligt i forløbet, så vi kan være med dig fra start.
 • Retssagsbehandling
  Er du blevet stævnet, eller vil du selv stævne, så kan vi hjælpe dig med din retssag.

Skal du have hjælp fra en advokat i København?

Du skal være velkommen til at kontakte os på tlf. 72 14 11 15 for en gratis vurdering af din sag. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular – så kontakter vi dig indefor 24 timer.

Hvis du ønsker at være opdateret på nye lov eller lignende samt få gode råd indenfor vores retsområder, så kan du følge med på vores Facebookside. 

Kontoret i København er flyttet i nye lokaler

Pr. 1. juli 2020 er kontoret flyttet fra vores gamle kontor i Nørregade i København K til vores nye lokaler på Østergade 27, 2.sal, 1100 København K.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.