Endnu en sag vundet om opholdstilladelse


Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm har vundet endnu en sag om opholdstilladelse for en somalisk klient, som fortæller her i videoen om det gode samarbejde med Tobias, der ledte til han fik sin opholdstilladelsen tilbage.

Se videoen her.

———————–

Den er oversat til dansk her:

‘Hej somaliere

Jeg vil fortælle jer om min sag om inddragelse af min opholdstilladelse.

Da jeg fik inddraget min opholdstilladelse for fire år siden af Udlændingestyrelsen, kontaktede jeg advokat Tobias Grotkjær Elmstrøm. Han var forstående og har hjulpet min familie og jeg rigtig meget under hele processen. Det førte til en opholdstilladelse efter Udlændingelovens 7, stk. 1 i Flygtningenævnet, og jeg fik min opholdstilladelse tilbage.

Det har været en svær proces for mig, men Tobias har bakket mig op og har skabt en tro på, at det nok skulle gå i den rigtige retning.

Derfor anbefaler jeg Tobias Grotkjær Elmstrøm til I somaliere derude, som har mistet jeres opholdstilladelse. I skal bare kontakte ham, for han er en virkelig god advokat.’

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.