...
vi er din advokat i århus

Vi er din advokat i Århus

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm er din advokat i Århus! Vi er et advokatfirma specialiseret i privatret med central placering af vores hovedkontor i Århus C.

Vi leverer jura øjenhøjde – det betyder, at vi altid har vores klienter med hele vejen! Vores kerneværdier er, foruden at levere jura i øjenhøjde, altid at yde den bedste service. Dette gør vi blandt andet ved at tilpasse vores rådgivning til den enkelte klient og sag.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi er eksperter inden for en lang række privatretlige områder:

Erstatningsret

Vi kan hjælpe dig med din erstatningssag uanset, om du er kommet til skade i din fritid, på arbejde eller ved et overfald – vi hjælper dig til at få den størst mulige erstatning.

Du kan altid få en gratis vurdering af din sag. Få en gratis og uforpligtende snak med os, hvor vi derefter kan vurdere, om vi kan hjælpe dig videre med din sag.

Fast ejendom

Lad os være din advokat i forbindelse med dit husprojekt, hvad enten det gælder boligsalg, boligkøb, nybyggeri eller familiehandel. Vi gennemgår alle dokumenter og står blandt andet for kontakten til din bank, ejendomsmægler og øvrige interessenter.

Ejendomsmægleren er altid sælgers mand – Vi er din uvildige rådgiver som 100 % er på din side.

Arv og testamente

Skal du have oprettet et testamente, eller skal du bruge en advokat i forbindelse med dødsbobehandling, så kan vi hjælpe dig.

Vi kender lovgivningen og har helt styr på, hvad der er den bedste løsning i enhver given situation.

Asyl- og inddragelsessager

Vi vil anbefale dig at få en af vores advokater til at hjælpe dig med din asyl- eller inddragelsessag. Vores advokater er specialister inden for området, og har derfor stor erfaring med at føre sagerne. Vi har før fået omstødt flere asyl- og inddragelsessager.

Vi holder dig løbende orienteret om din sag og sørger for, at du er med hele vejen.

Familieret

Familieret er en samlet betegnelse for de sager, vi har i relation til familieforhold – altså sager vedrørende forældremyndighed, bopæl, samvær samt tvangsfjernelser. Med os som advokat er det dit barn, der i fokus, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre den bedste løsning for dig og dit barn.

Derudover kan vi hjælpe, hvis du ønsker at få udarbejdet en ægtepagt eller en fremtidsfuldmagt.

Strafferet

Vi kan hjælpe dig med straffesager uanset, om du er sigtet eller tiltalt.

Ved at have os med som advokat med fra start, kan vi lægge den bedst mulige strategi og på den måde være på forkant med mulige scenarier i sagen.

Retssagsbehandling

Vi kan hjælpe med retssagsbehandling, hvis du er stævnet eller selv vil stævne og derfor skal i retten. Vi sørger for der bliver udarbejdet grundige processkrifter til sagen, og at alle relevante bilag bliver fremlagt.

Har du brug for en advokat i Århus?

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? – Så tøv ikke, giv os endeligt et opkald på 72 14 11 15, så tager vi en uforpligtende samtale om din sag. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Følg med på vores Facebookside. Her kommer vi løbende med gode råd inden for vores retsområder.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.