Jeanette Gjørret Rasmussen

Stor erfaring som jurist i diverse retshjælp

Jeanette har, foruden 3 års erfaring som advokat, 6 års erfaring som jurist i en retshjælp. I løbet af de 6 år har hun bl.a. stiftet 3 forskellige retshjælp. Hun står bag frivilligrådgivningen i Horsens, som rådgiver flygtninge og udlændinge inden for udlændingeret og socialret. Derudover stiftede hun Horsens’ uafhængige retshjælp, der senere fusionerede med Den Sociale Retshjælp Fond, som fortsat har lokalafdeling i Horsens samt Almue retshjælpen, som ligger i Fredericia. Jeanette er fortsat juridisk leder hos Almue Retshjælpen.

 

Fokus på god service og høj faglighed

Det allervigtigste i Jeanettes arbejde er, at vi som advokatkontor er garant for retssikkerheden. Derudover betyder det også meget for Jeanette, at vi arbejder som et team på kontoret, og at der gives høj service til vores klienter. Vores klienter oplever ofte at være meget presset, og her mener Jeanette især, at det er rigtig vigtigt at lytte og udvise empati og forståelse – samtidig med, at fagligheden er i orden.

 

Fritid med familien og en smule træning

Jeanette har hjemstavn i Horsens, hvor hun bor sammen med sine to piger og kæresten. Det meste af fritiden bruges sammen med dem – i rolige perioder bliver der også trænet lidt.

Medarbejdere ved Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm