...
Morten Riber Nielsen

Morten Riber Nørgård

Advokat
Telefon: 
Mobil: 

Primære retsområder:

Stærk faglig advokat, som altid sætter klienten først

Morten er specialiseret i Forældreansvarssager og Fast Ejendom. Morten har flere hundrede forældreansvarssager vedr. bopæl, samvær og forældremyndighed på rygraden, samt tvangsanbringelsessager, og repræsenterer såvel far, mor og barn. Morten er derfor specialist i at kunne se en sag fra flere vinkler, og derigennem vurdere, hvorledes klienten får det bedste resultat i den pågældende sag.

 

Inden for Fast Ejendom rådgiver Morten klienter med køb og salg af ejendomme, samt tvister der opstår i forbindelse hermed. Herudover har Morten stor erfaring med gennemgang og udarbejdelse af entreprisekontrakter, samt relaterede formueretlige tvister.

 

Morten har herudover mødt i mange strafferetssager, både store og små i hele landet.

 

Morten står desuden i spidsen for vores afdeling der inddriver sygedagpengeregres for Århus Kommune.

 

Morten sætter klienten først, og kæmper altid energisk for deres sag. Den bedste løsning for klienten er ikke altid den mest oplagte, hvorfor Morten altid tænker ud af boksen for at kunne skabe det bedste resultat for sine klienter. Det er vigtigt for Morten at være jordnær og have klienterne i øjenhøjde, så hans klienter altid føler sig trygge ved hans rådgivning.

 

Foruden arbejdet som advokat er Morten en aktiv aktør i foreningslivet, hvor han engagerer sig i diverse bestyrelsesposter.

 

Aktiv familiefar

I sin fritid er Morten meget aktiv, hvor han løber, styrketræner og spiller badminton. Derhjemme elsker Morten at flade ud på sofaen med sin datter og kone til en god serie eller film.

Medarbejdere ved Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm