Kim Nielsen Hvam

Advokat (L)
Telefon: 
Mobil: 

Primære retsområder:

Advokat med mere end 20 års erfaring

Kim Hvam har mere end 20 års erfaring inden for erhvervsretten, hvor han særligt rådgiver mindre og mellemstore virksomheder, herunder med stiftelse af selskaber, udarbejdelse af kontrakter og selskabsretlige dokumenter, overdragelse af virksomheder og retssager.  

 

Derudover har Kim gennem mange år haft straffesager og han bliver beskikket som forsvarer for klienter i hele landet i alle typer straffesager. 

 

Kim har tillige stor erfaring i køb og salg af fast ejendom, herunder rådgiver han både private med køb af boligen og virksomheder med køb og salg af erhvervsejendomme. 

 

Kim sidder i flere virksomhedsbestyrelser og han er bestyrelsesmedlem i Den Sociale Retshjælps Fond og er nævnsmedlem i Flygtningenævnet.

 

Det er væsentligt for Kim at møde klienterne i øjenhøjde på en uformel måde. Han sikrer sig altid, at klienten er med på, hvordan sagen gribes an og han tager sig altid tid til at tale med klienten.

 

Når Kim holder fri nyder han at slappe af med familien og venner. Han kobler af med gåture i naturen, kulturelle oplevelser og god mad.

Medarbejdere ved Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm