Kristian Aarsøe

Kristian Aarsøe

Advokat
Telefon: 
Mobil: 

Primære retsområder:

Erfaren advokat på vores københavnske kontor

Kristian har stor erfaring med socialret, udlændingeret og lejeret, da han tidligere bl.a. har arbejdet i Den Sociale Retshjælps Fond.

 

Derudover er Kristian også meget erfaren med overdragelse af fast ejendom og deraf følgende retssager – Kristian kan dermed hjælpe dig sikker og trygt i mål med købet af din drømmebolig.

 

Kristian sidder fast på vores kontor i København K.

 

Ærlig og loyal rådgivning

Kristian arbejder meget loyalt over for hans klienter. Det vil sige, at han lægger stor vægt på at give klienterne en grundig og ærlig vurdering, som de kan træffe deres valg ud fra. Også selvom det ofte kan være en vurdering, som klienten ikke bryder sig om at høre.

 

I Kristians optik kan juridiske problemstillinger løses på mange forskellige måder. I hans rådgivning har han altid en løsningsorienteret tilgang, så der altid findes den bedst mulige afslutning på klienternes udfordringer.

 

Aktiv fritid med et hint af hjemlig hygge

I hans fritid holder han af at lave mad og dyrke sport – typisk i form af skiløb, fodbold, svømning eller tennis. Allerhelst foregår hans fritid hjemme med familien og en god hjemmelavet aftensmad.

Medarbejdere ved Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm