Sandra Mejer Skjelmose

Sagsbehandler
Telefon: 

Sandra er en grundig og effektiv sagsbehandler, som altid har klienternes retsstilling for øje. Sandra benytter sit store overblik og gode struktur til at udarbejde processkrifter i bl.a. familieretssager og civile retssager, samt dykke ned i de juridiske udfordringer og skabe overblikket i straffesager. Herudover bruger Sandra sin store juridiske viden til at udarbejde notater, når en juridisk problemstilling skal granskes helt i bund.

 

Sandra har en unik egenskab til at sætte sig i klienternes sted, således at hun altid er 100% engageret i den enkelte sag. Desuden er Sandra dygtig til at tænke ud af boksen, og kommer derfor ofte med løsninger, som ikke er åbenlyse, men som gavner klienten mest muligt.

 

Udover arbejdet bruger Sandra meget tid på foreningsarbejde på studiet. Hun er både næstformand i Jurrådet v/ Aarhus Universitet og aktivt medlem i den studenterpolitiske forening Alternative Jurister (AJ), hvor hun er en del af flere arbejdsgrupper med fokus på faglige og sociale arrangementer for de studerende. I AJ opererer man med flad struktur, hvilket betyder, at der ikke er en bestyrelse, men havde der været en sådan, havde Sandra helt sikkert været en del af den.

 

Når tiden ikke bruges på jura på den ene eller den anden måde, bruger Sandra meget tid sammen med sine venner, da de både er en vigtig del af hendes hverdag og det primære fokus i weekenderne.

Medarbejdere ved Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm